Winkelwagen

Karakaterstudies

Volgende >>


Geboortehoroscoop met Radix tekening.


Wordt berekend op basis van uw geboortegegevens.

Artikelcode: 0002704Geboortehoroscoop met Radix tekening.
Deze interessante geboortehoroscoop bevat uitsluitend latente mogelijkheden van iemands leven. Geen enkel sterrenbeeld is beter dan een ander. Geen enkele horoscoop is uitsluitend goed en geen enkele horoscoop is uitsluitend slecht en uzelf bent degene die richting geeft aan een geslaagd of niet geslaagd leven. Deze studie zal de tendensen van uw persoonlijkheid en ontwikkeling aangeven, en mogen dus niet als voorspellingen beschouwd worden, want u bent degene die uw werkelijkheid aanpast en verbetert. Gemaakte fouten zijn niet uiteindelijk niet belangrijk want niemand is perfect, maar het is pas heel interessant om te begrijpen hoe u ze kunt verbeteren naar gelang uw eigen behoeften en/of die van uw omgeving. 
In deze geboortehoroscoop worden uw persoonlijke ervaringsgebieden uitgelegd zoals liefde, familie, geld, het lichaam, vriendschappen, carrière, ... enz. U zal via deze geboortehoroscoop eveneens in kennis worden gesteld van uw ascendant, het teken dat vooral aangeeft hoe u zich tegenover de buitenwereld opstelt. 
Om een betrouwbare geboortehoroscoop te maken is het van belang op het einde van uw bestelling in het vakje 'opmerkingen' de exacte geboortegegevens te melden van de persoon in kwestie: 
- Familienaam. 
- Alle voornamen. 
- Geboortedatum. 
- Geboorteplaats. 
- Geboorte-uur. (noodzakelijk)
euro 30.00


Kortingsschema:
1 = 0 %
1 = 10 %Deze dienst is beschikbaar !


Aantal